De 5 stappen naar een Schone, Frisse School

Maak kennis met onze adviseur

Het Care Clean Concept is een initiatief van Care Dienstengroep. Wij gaan niet voor een ‘ruim voldoende’. Wij willen de beste leerling van de klas zijn en een ‘zeer goed’ behalen op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Met het Care Clean Concept bieden wij u de mogelijkheid om u aantoonbaar te onderscheiden van andere basisscholen in uw omgeving.

Het Care Clean Concept is een totaal concept

Het Care Clean Concept is een zeer compleet schoonmaakaanbod waarmee u uw schoonmaak en hygiëne naar een hoger niveau tilt. Bovendien brengen voorlichting en ondersteunende materialen een veranderende attitude teweeg. Hieronder leest u uit welke fases het concept bestaat.

Stap 1: Intake

Tijdens een intakegesprek hoort u meer over de uitgangspunten van een schone, frisse school en gaan we samen bekijken wat goed gaat en wat beter kan. Heeft u aanvullende wensen? Deel ze met ons!

Stap 2: Schoonmaakplan

Op basis van de huidige situatie, uw wensen en de gezondheidseisen van een onafhankelijke keuringsinstantie maken we samen een doordacht schoonmaakplan

Stap 3: Aan de slag

In deze fase worden de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd, zodat ieder kind les krijgt op een Schone, Frisse School.

Stap 4: Inspecties

Een belangrijk onderdeel van het Care Clean Concept is de toetsing door een onafhankelijke keuringsinstantie, die 3x per jaar wordt uitgevoerd.

Stap 5: Certificering "Schone, Frisse School"

Worden de schoonmaak en hygiëne op uw school goed beoordeeld? Dan krijgt u het certificaat "Schone, Frisse School" een keurmerk waarmee u uw school op de kaart zet en ouders over de streep trekt om voor uw basisschool te kiezen. Lees meer over het certificaat

Ja, ik wil ook een Schone, Frisse School