Rapportages 1e controles GGD klaar

In de afgelopen periode zijn de scholen van Stichting MarCant Onderwijs, de pilotscholen van het Care Clean Concept, gecontroleerd door de GGD. Bij die controles is niet alleen gekeken naar de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden, maar geven de GGD inspecteurs ook adviezen aan de scholen t.a.v. verbeterpunten inzake hygiëne, ventilatie en allergenen. Zij geven ook een algemene indruk van de school, zoals dit ervaren wordt door een ‘buitenstaander’. Al met al zeer nuttige informatie, waar scholen hun voordeel mee kunnen doen.
Het resultaat van de keuring is dat van de 8 deelnemende scholen er 6 kunnen worden gecertificeerd. Een mooi resultaat voor een eerste keer! Natuurlijk zetten we alles op alles om de volgende keuring een 100% score te behalen!

Binnenkort zal aan de scholen het certificaat “Schone Frisse School” worden uitgereikt.

Op de foto overhandigt dhr. H. van Beek (l.), teamleider Inspectie & Hygiëne bij de GGD Twente, de rapportages aan dhr. H. Brink (r.), voorzitter CvB MarCant Onderwijs.foto ggd groot 300x246Rapportages 1e controles GGD klaar