Care Clean Concept

100carecleanconceptCare Clean ConceptEén van de laatste innovaties van Care Dienstengroep is ons ‘nieuwe schoonmaakconcept:’ Care Clean Concept: een Schone Frisse School. Het unieke Care Clean Concept is door Care Dienstengroep ontwikkeld met als doel: een gecertificeerde schone frisse school! Een onafhankelijke keuringsinstantie speelt hierin een belangrijke rol. Een schone frisse school, waar kinderen en leerkrachten met plezier in een schone en frisse omgeving werken en ouders tevreden zijn met de kwaliteit van de schoonmaak. Een school waar iedereen trots op is!

Het Care Clean Concept is een nieuwe ontwikkeling in de wereld wereld van de facilitaire dienstverlening. Een ontwikkeling geïnitieerd en uitgewerkt door Care Dienstengroep, waarbij nauw wordt samengewerkt met een onafhankelijke keuringsinstantie. Samen met de scholen brengen we de hygiëne terug op de scholen. Het Care Clean Concept is een zeer compleet schoonmaakaanbod waarmee u uw schoonmaak en hygiëne naar een hoger niveau tilt. Dit wordt gecontroleerd door de GGD. Deze keuring wordt 3 x per jaar uitgevoerd. Op deze wijze is uw school aantoonbaar schoon. Dat wordt nog eens extra bevestigd door een ‘certificaat’ dat op een duidelijk zichtbare plaats in uw school wordt opgehangen. Uw schoollogo wordt opgenomen op de website vanwww.schonefrisseschool.nl. Want op een schone school mag u trots zijn. En niet alleen u, ook de kinderen, uw personeel en natuurlijk de ouders! Dat is de kern van het Care Clean Concept. Uw school is gewoon schoon, zoals het hoort te zijn!. U als directeur bepaalt of en wanneer er een onafhankelijke controle wordt uitgevoerd. En is het gecontroleerde werk niet in orde, dan wordt dit direct naar ieders tevredenheid hersteld. Met het Care Clean Concept kunt voor de dag komen en uw school tevens onderscheiden van andere scholen. En dat zou wel eens net het verschil kunnen maken in uw uitstraling bij ouders en daarmee wel of geen aanmelding van een nieuwe leerling. Maar bovenal wilt u toch dat uw school een prettige leer- en werkomgeving is. Er valt nog veel meer over te vertellen over het Care Clean Concept en er zijn tal van aantrekkelijke ondersteunende materialen. En de kosten? Die zijn gebaseerd op een totaal andere systematiek, nl. een vast bedrag per leerling. Dat is transparant en flexibel en bovendien zijn de kosten verrassend scherp!