1e certificaat Schone Frisse School uitgereikt

Maandagmiddag 2 juni is het 1e certificaat Schone Frisse School uitgereikt aan de oec. Daltonschool “De Zonnebloem” te Borne. Dit gebeurde in het bijzijn van de aanwezige kinderen. De kinderen kregen een compliment van Ad Rebel, de procesmanager Care Clean Concept. Want het gaat bij dit concept immers om de goede samenwerking tussen de school en het schoonmaakbedrijf (Care Dienstengroep). Kinderen leren dat het niet vanzelfsprekend is dat een school ook schoon is en blijft. “Schoonmaken doe je samen!” is het motto. De kinderen worden gestimuleerd met aantrekkelijke posters die in de school kunnen worden opgehangen. Ook kregen zij een leuke sleutelhanger en een rolletje frisse pepermunt. Uit handen van Ad Rebel kreeg de locatieleider Remco Wielens het certificaat uitgereikt. Dit zal een prominente plek innemen in de school. Want immers: op het certificaat mag je trots zijn! In de zomervakantie wordt de muurbanner op de buitenmuur van de school bevestigd. De Zonnebloem is de eerste in de rij scholen die deze week het certificaat uitgereikt krijgt.

zonnebloem 31e certificaat Schone Frisse School uitgereikt
De kinderen van de Zonnebloem verdienen een compliment!

zonnebloem 21e certificaat Schone Frisse School uitgereikt
Het certificaat Schone Frisse School wordt uitgereikt aan de Zonnebloem.

De muurbanner zal straks op de buitenmuur zichtbaar zijn.