Wat houdt de certificering in?

Het certificaat Schone, Frisse School is hét bewijs aan ouders van huidige en toekomstige leerlingen dat het met de schoonmaak en hygiëne op uw school meer dan goed zit. Deze onderscheiding krijgt u natuurlijk niet zomaar. Controles wijzen uit of uw basisschool het keurmerk daadwerkelijk verdient.

Waarom is het eigenlijk belangrijk dat de controles juist door een onafhankelijke ‘keuringsinstantie’ worden uitgevoerd?

• Een onafhankelijke ‘keuringsinstantie’ weet heel goed wat van belang is voor een gezonde leefomgeving en waar de knelpunten zich voordoen. Bovendien is het een onafhankelijk instituut, wat het certificaat extra autoriteit geeft.
  • Een onafhankelijk instituut zodat objectiviteit altijd gewaarborgd blijft.
  • Door de controle door deze onafhankelijke ‘keuringsinstantie’ heeft u de garantie dat wij ons werk goed uitvoeren.

Blijkt na controle dat uw school voldoet aan de keurings-norm? Dan ontvangt u het certificaat, wat uiteraard een prominente plek in uw school verdient. Op die manier kunt u trots laten zien dat u uw schoonmaak en hygiëne goed voor elkaar heeft. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om de status als schone, frisse school uit te dragen!

Een belangrijk aspect van Care Clean Concept is het maatschappelijk verantwoord ondernemen. In het kader van de Participatiewet nemen wij onze verantwoordelijkheid om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, w.o. bijstandsgerechtigden, Wajongers en mensen met een arbeidsbeperking, weer kansen te bieden en hen toe te leiden naar een volwaardige plek in de maatschappij.